Bazoš - ako nájsť to, čo hľadáte


Strácate sa v množstve starých a neustále pribúdajúcich inzerátoch na Bazoši?

Bazoš hľadanie inzerátov umožňuje každému, kto vie, čo hľadá. Určite nikto nechce stráviť dlhé hodiny prezeraním zbytočných ponúk, ktoré nesúvisia s tým, čo hľadáte. Aby ste si zjednodušili vyhľadávanie inzerátov a hľadali iba v takých inzerátoch, ktoré vás zaujímajú, odporúčam vám využiť niektoré z nasledujúcich funkcií webstránky:


1. Kategórie
Vždy si zvoľte inzeráty z tej kategórie, o ktorú máte záujem. Ide o prvý krok, ktorým vyfiltrujete iba inzeráty z príslušnej kategórie.

2. Predaj/Kúpa
Zvoľte si, či máte v pláne niečo kupovať a predávať. Taktiež sa vám vďaka tomu zmenší počet inzerátov na Bazoši a uvidíte iba relevantné ponuky.

3. Podkategória
Každá kategória obsahuje doplňujúce podkategórie, ktoré bližšie určujú jednotlivé typy inzerátov v kategórii.

4. Lokalita pomocou PSČ
Hľadáte niečo, no chcete daný inzerát nájsť iba zo svojho okolia? Určite by sa málokomu chcelo jazdiť pre nábytok alebo bicykel z Košíc do Bratislavy. Preto si môžete inzeráty zvoliť iba z vami určeného okruhu. Ak zadáte vaše PSČ a vzdialenosť 30 km, uvidíte iba inzeráty z vášho okolia do vzdialenosti maximálne 30 kilometrov.

5. Cena od/do
Určite máte predstavu o požadovanej cene za daný produkt alebo službu. Preto si môžete zadať vami požadovaný rozsah ceny, aby ste tak vylúčili tie inzeráty, ktoré sú pre vás buď príliš lacné alebo príliš drahé.

6. Hľadané slovo
Často vás môže zaujímať niečo veľmi špecifické a určenie kategórie a podkategórie nemusí stačiť. V takom prípade využite vyhľadanie priamo cez kľúčové slovo. Tak si vyfiltrujete len tie inzeráty, v ktorých sa nachádza slovo, ktoré hľadáte.