Chcete niečo rýchlo predať? Tipy na úspešný a rýchly predaj

Pravidlá, ktoré pomôžu vášmu inzerátu zaujať kupujúcich.

V súčasnosti existuje niekoľko dôležitých vlastností, ktoré by mal mať pútavý a zaujímavý inzerát na Bazos.sk:

1. Jasná a pútavá fotka

Fotografia vždy zaujme na prvý pohľad. Dôležitá je jasná a ostrá fotka tovaru, ktorý chcete predať. Musí byť na fotografii jasne viditeľný. Fotka by sa mala vytvoriť v dostatočnom svetle a na fotke musí byť jasný detail tovaru. Všetky fotky odporúčame fotiť na šírku, aby sa pri ich prezeraní na Bazos.sk neposúvalo okienko s náhľadom fotografií vo fotogalériách v inzeráte.

2. Priaznivá cena

Kupujúci sa rozhoduje najmä na základe ceny. Odporúčame nepoužívať možnosť "cenu dohodou", nakoľko je takto určená cena nejasná, zmätočná. Vždy je lepšie určiť presnú cenu, ktorá podľa vášho odhadu bude úmerná predávanej veci alebo tovaru.

3. Kvalitný popis

V popise inzerátu určite nešetrite slovami ani vetami. Čím viac o danom produkte alebo službe prezradíte, tým viac informácií potenciálny kupujúci získa. A čím má človek viac informácií, tým viac podkladov k svojmu rozhodnutiu môže využiť. Navyše predávajúci prezerá a porovnáva viaceré inzeráty, a je veľmi pravdepodobné, že skôr ho zaujme inzerát s popisom, ako inzerát len s krátkou oznamovacou vetou, z ktorej sa nedozvie nič o danom produkte/službe, jeho parametroch, špecifikácii, vlastnostiach, a podobne.

Vždy sa snažte dôklade opísať daný predmet/službu.

4. Kontaktné údaje

V kontaktných údajoch vždy uveďte svoj email aj telefónne číslo. Budete tak vystupovať ako dôveryhodná osoba, ktorá uverejnila svoje kontaktné údaje a eliminujete tak podozrenie z plánu na podvod.